Blogování není povinnost!

6:37

Zdravím,
rozhodla jsem se po dlouhé době přidat takový názorový článek. S tímhle tématem se určitě setkal každý. Můžeme se na to vrhnout!

Určitě se vám někdy stalo, že vám někdo napsal, abyste vydali další článek, ale vy jste na to neměli náladu. Blogování je spíše koníček a ne povinnost! Do psaní článků byste se měli hrnout jen když na to máte zrovna náladu a ne, když vám to někdo poručil, či řekl. Tímhle způsobem si můžete svou vášeň (blogovaní) znechutit a lehce s tím skončíte. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Tohle nechápe spoustu čtenářů, kteří svůj vlastní blog nemají.

Chápu, ale i ty, kteří to jako povinnost berou. Mám taky občas problém se k nějakému článku dokopat a komentář tohoto typu by mi mohl v tomhle smysl pomoct.

Berete svůj blog čistě jako koníček nebo spíše jako povinnost?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Asi tě někdo hodně naštval, když je tohle tvůj první článek, co? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tuhle zprávu posílám všem svým stávajícím SB. Hodně dlouho jsem tu nebyla a hodně se toho změnilo. Chci začít od znovu a proto vás obíhám s odkazem na tento článek: http://scratilove.blog.cz/1606/novy-zacatek kde je důležité info a můžete se rozhodnout, zda chcete být stále SB nebo ne.
    Aurel (Scrat) (scratilove.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. ... a presne podľa toho aj vyzerá môj blog. Niekedy ani nejde o to, že by som nechcela, jednoducho je toho veľa, nestíham to časovo a musím sa rozhodnúť medzi inými vecami, preto ide blog bokom. Mrzí ma to, ale čo už.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images